ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο βήμα για την οικοδομική άδεια και την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.
Συγκεκριμένα εκδόθηκε η προέγκριση άδειας κατεδάφισης της Λεωφόρου, που σύμφωνα με τις προβλέψεις του Προεδρικού Διατάγματος μπορεί να εφαρμοστεί μόνο αν κατασκευαστεί το γήπεδο στον Βοτανικό.
Το επόμενο στάδιο είναι να εκδοθεί η οικοδομική άδεια, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου.
Προς το παρόν, στην περιοχή συνεχίζονται οι προεργασίες για τον καθαρισμό του οικοπέδου.
Διαβάστε επίσης:
Έλλειμμα 138,5 εκατ. ευρώ στο εμπορικό ισοζύγιο Ελλάδας-Ρωσίας τον Ιούνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ: Ο Σι παροτρύνει τον Στάρμερ να «υπερβεί τις διαφορές» στην επανεκκίνηση των σχέσεων στο Πεκίνο
- Χρυσός: Γράφει ιστορία με το ασταμάτητο ράλι – Έφτασε τα 5.550 δολάρια η ουγκιά
- Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή – Πέθανε η μητέρα του
- Μεταφέρονται σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.