ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 30 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά:
500 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ . μερέντα
25 γρ άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.
Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.
Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αν. Αρανίτης (Aktor): Απαραίτητη η συνεργασία κράτους-κατασκευών για τα έργα νέας γενιάς
- Νέα Υόρκη: Οι Αρχές εξουδετέρωσαν «απειλή» για τις επικοινωνίες κοντά στον ΟΗΕ λίγο πριν την ομιλία Τραμπ
- 50 χρόνια Grecotel – Από το Ρέθυμνο στον κόσμο
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τετάρτης στη λεωφόρο Ποσειδώνος, λόγω έργων
