ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δυσκολία: Εύκολο
Χρόνος: 30 λεπτά
Κόστος: Φθηνό
Τύπος: Καθημερινό
Υλικά:
500 γρ κρέμα γάλακτος
250 γρ . μερέντα
25 γρ άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ.
Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Όσοι προτιμούν τις λιγότερο γλυκές γεύσεις, μπορούν να παραλείψουν αυτό το βήμα.
Προσθέτουμε τη μερέντα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα σοκολατένιο κρεμώδες μείγμα.
Βάζουμε το μείγμα σε μπολ στην κατάψυξη.
Το χτυπάμε ανά μισή ώρα, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία 4-5 φορές.
Πηγή: www.tasty-day.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αναλυτές για Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank και Τράπεζα Πειραιώς: Στο προσκήνιο οι υψηλές διανομές μετά το γ’ τρίμηνο
- Λαβρόφ: Έρχονται εισηγήσεις για ενδεχόμενες πυρηνικές δοκιμές
- Δαβάκης: Ουσιαστικές ενέσεις ισχύος η αναβάθμιση των F-16, η υποστήριξη των Mirage, η αγορά Rafale και F-35
- Χαρακόπουλος: Τα ελληνικά φτερά, ασπίδα προστασίας έναντι κάθε επιβουλής