O «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του ακοντισμού, Μανώλης Στεφανουδάκης και η πρωταθλήτρια του τζούντο Θεοδώρα Πασχαλίδου θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Παραοαλυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η τελετή έναρξης της 28ης Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κονκόρντ, με τους Γάλλους να αναμένουν την παρουσία 65.000 θεατών.
Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 37 αθλητές και αθλήτριες.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν προωθηθεί κατά 800.000 τ.χλμ εντός του Κουρσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Saudi Aramco: Μειώνει τη τιμή του αργού πετρελαίου στην Ασία εν μέσω συνομιλιών για το Ορμούζ
- Πως επηρεάζει η ζέστη τα ελαστικά
- Δημήτρης Προκοπίου: Η Centrofin συνδέεται με μεγάλη παραγγελία έξι LR2 τάνκερ στην Κίνα
- ΥΠΕΝ: Στις 13:00 οι εξειδίκευση των μέτρων στήριξης όσων επλήγησαν από τις φωτιές – «Ούτε μία μέρα χαμένη», το μήνυμα Παπασταύρου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.