O «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του ακοντισμού, Μανώλης Στεφανουδάκης και η πρωταθλήτρια του τζούντο Θεοδώρα Πασχαλίδου θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή έναρξης των Παραοαλυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.
Η τελετή έναρξης της 28ης Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κονκόρντ, με τους Γάλλους να αναμένουν την παρουσία 65.000 θεατών.
Η ελληνική αποστολή αποτελείται από 37 αθλητές και αθλήτριες.
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Οι ουκρανικές δυνάμεις έχουν προωθηθεί κατά 800.000 τ.χλμ εντός του Κουρσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεργασία της Μαρία Σάκκαρη με τα νερά Arrena του ομίλου Τσάκου
- ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά του Ιράν μεταξύ των οποίων και του υπουργού Εσωτερικών
- Δένδιας: Στόχος η ανανέωση της συμφωνίας Ελλάδας – Γαλλίας για την Άμυνα
- Γεραπετρίτης: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρούμπιο – Στο επίκεντρο ο 6ος γύρος Στρατηγικού Διαλόγου στην Αθήνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.