ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περισσότεροι από 76.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από περιοχές που συνορεύουν με την Ουκρανία στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ρωσικές δυνάμεις μάχονται εναντίον χιλιάδων ουκρανικών δυνάμεων σε βάθος έως και 20 χλμ εντός της περιφέρειας Κουρσκ, πέμπτη μέρα μετά τη μεγαλύτερη εισβολή ουκρανικών στρατευμάτων στη ρωσική επικράτεια από το ξέσπασμα του πολέμου, στα τέλη Φεβρουαρίου του 2022.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ιράν: «Έγκλημα πολέμου» το πλήγμα του Ισραήλ κατά σχολείου στη Γάζα
Βραζιλία: Ξεκίνησε η ανάσυρση των νεκρών της μοιραίας πτήσης της Voepass
Η Nike ανέστειλε τις διαδικτυακές πωλήσεις των προϊόντων της στην Τουρκία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Σε κανονική λειτουργία από σήμερα η βασική γραμμή – Τι ισχύει για τις κάρτες
- Τουλάχιστον 5 νεκροί σε ισραηλινά πλήγματα στον νότιο Λίβανο παρά την κατάπαυση του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ
- ΕΚΟ Acropolis Rally: Επίσημο πρόγραμμα αγώνα
- Κανάρης (Vodafone): Η σύμπραξη με τη ΔΕΗ θα ενισχύσει τα δίκτυα οπτικών ινών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.