ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γαλλία «καταδίκασε κατηγορηματικά» το ισραηλινό πλήγμα εναντίον ενός σχολείου στην πόλη της Γάζας, με 93 νεκρούς, σύμφωνα με τον απολογισμό της Πολιτικής Προστασίας της Λωρίδας της Γάζας.
«Εδώ και εβδομάδες, σχολικά κτίρια στοχοθετούνται επανειλημμένα, με έναν αφόρητο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας σε ένα δελτίο τύπου, υπενθυμίζοντας πως «ο σεβασμός του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου είναι επιβεβλημένος από το Ισραήλ».
Διαβάστε επίσης
Σοκ σε Βρετανία και ΕΕ από τον βομβαρδισμό του σχολείου στη Λωρίδα της Γάζας
Ιαπωνία: Πανικός για τον πιθανό επικείμενο «μεγασεισμό» – Αδειάζουν από προμήθειες τα σούπερ μάρκετ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάλεσμα Ζελένσκι προς Τραμπ: Nα υιοθετήσει τώρα αυστηρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Κάτι υπερβολικά τοξικό υπάρχει στην κοινωνία μας» – Η τοξική ανάρτηση για τον θάνατο του Μαζωνάκη
- Σαουδική Αραβία: Έκλεισε ο πετρελαιαγωγός Ανατολής-Δύσης μετά από πολλαπλές επιθέσεις
- Stellantis: Επένδυση άνω του 1 δισ. ευρώ στη Γαλλία για παραγωγή νέου επαγγελματικού βαν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.