ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κοκαΐνη αξίας άνω των 2,9 εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, μέσα σε φορτίο με νωπές μπανάνες.
Το εμπορευματοκιβώτιο είχε αφιχθεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από το Εκουαδόρ, με παραλήπτη γαλλική επιχείρηση, που αποστέλλει μπανάνες στη Ρουμανία. Από τον έλεγχο μέσω του αυτοκινούμενου X Ray εντοπίστηκαν ογδόντα (80) δέματα κοκαΐνης, κρυμμένα επιμελώς σε ιδιαίτερο χώρο του ψυκτικού μηχανισμού, με συνολικό μεικτό βάρος 92,7 κιλά.
Οι ελεγκτές προχώρησαν άμεσα στην κατάσχεση τόσο των ναρκωτικών ουσιών όσο και του εμπορευματοκιβωτίου, παρέδωσαν το εμπόρευμα στην Ελληνική Αστυνομία για φύλαξη και ενημέρωσαν την αρμόδια Εισαγγελία. Η έρευνα για τον εντοπισμό των παραληπτών των ναρκωτικών ουσιών συνεχίζεται.
Διαβάστε επίσης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Κουρουγκλίεφ στην πάλη – 8o μετάλλιο για την Ελλάδα
Ρωσία: Χωρίς ρεύμα η περιοχή του πυρηνικού σταθμού στο Κουρσκ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.