ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
OnlyFans: Η πλατφόρμα ενηλίκων που έγινε «σωσίβιο» για εκατοντάδες Ολυμπιονίκες, διεθνείς αθλητές και επαγγελματίες
Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ προκρίθηκε στον τελικό για το χάλκινο μετάλλιο στα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης.
Ο πρωταθλητής της Ελλάδας αντιμετώπισε στα ρεπεσάζ τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς, το οποίο νίκησε με τεχνική υπεροχή (10-0) πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος του αγώνα.
Ο Κουρουγκλίεβ θα αντιμετωπίσει το βράδυ (21:15) τον Αμινέ από το Σαν Μαρίνο με φόντο το βάθρο.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ραφήνα: Προσωρινή απαγόρευση απόπλου του Hyperspeed Jet 4 μετά από πρόσκρουση κατά την πρόσδεση
- Πόλεμος στην οικογένεια Καρνέση: Μπορεί ένας εφοπλιστής να μην ξέρει αν είναι μέτοχος; Το θολό νομικό πλαίσιο της Λιβερίας και η κατάρρευση των σχέσεων εμπιστοσύνης
- Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Είναι ένας θρασύτατος και αποτυχημένος πρώην πρωθυπουργός»
- Λουτράκι: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς σε δασική έκταση στη θέση Σκαλωσιά – Παραμένουν οι δυνάμεις στο σημείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.