ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Viral η χειραψία του Τραμπ με την Μπριζίτ στη G7 – Τι της ψιθύρισε στο αυτί δίπλα στον Μακρόν (βίντεο)
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προέτρεψε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να αποφύγει έναν «κύκλο αντιποίνων», σε ό,τι αφορά την κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ του Ισραήλ, του Ιράν και της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελιζέ σχετικά με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν νωρίτερα οι δύο ηγέτες.
«Όπως είχε προτρέψει τον Ιρανό πρόεδρο να αποφύγει έναν κύκλο αντιποίνων που θα έθετε σε κίνδυνο τους κατοίκους και τη σταθερότητα της περιοχής, προέτρεψε τον ισραηλινό πρωθυπουργό να ακολουθήσει την ίδια λογική», αναφέρει το δελτίο Τύπου της γαλλικής προεδρίας.
Διαβάστε επίσης:
Ισραήλ: Διεμήνυσε πως θα εξαλείψει τον νέο ηγέτη της Χαμάς
Αυστρία: Ματαιώθηκαν τρεις συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ μετά τις απειλές για τρομοκρατικό χτύπημα
Σαουδική Αραβία: Κατάφωρη παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας του Ιράν η δολοφονία Χανίγια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Μπενφίκα μπλόκαρε το fund του Αμερικανού Tim Leiweke να αγοράσει το 16,4% του συλλόγου
- WSJ: Οι ΗΠΑ επιτρέπουν στο Ιράν να ξεκινήσει άμεσα εξαγωγές πετρελαίου – Πτώση άνω του 5% στο Brent
- H ΒΜW σχεδιάζει νέες περικοπές κόστους λόγω των «χαμηλών πτήσεων» στην Κίνα
- G7: Νέο πακέτο κυρώσεων στη Ρωσία – Πίεση στη Μόσχα και στήριξη στην Ουκρανία με φόντο την παρουσία Ζελένσκι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.