ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μανώλης Μενεγάκης: Με στοχευμένες συνεργασίες και επενδύσεις ο Άγιος Νικόλαος μπορεί να καθιερωθεί ως προορισμός κρουαζιέρας
Ιδρύθηκε ο Ναυτιλιακός Σύλλογος Αμβούργου (ΕΝΣΑ) και πρώτος πρόεδρος ανέλαβε ο Νικόλαος Γερολυμάτος.
Α’ αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Δημοκράτης Τατάνης και Β’ αντιπρόεδρος ο Λάμπρος Κοκοκύρης.
Γενικός γραμματέας ο Χουσεΐν Σελίμ Κεχαγιά, ταμίας ο Ιωάννης Βικελίδης και μέλη οι Γεώργιος Μουστάκας, Δημήτρης Χατζητζάνος, Αλέξανδρος Καρύδης και Νικόλαος Διακομιχάλης.
Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο Σύλλογος, στις 28 Ιουνίου 2024 συστάθηκε ο “Ελληνικός Ναυτιλιακός Σύλλογος Αμβούργου” (ΕΝΣΑ), σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του γερμανικού δικαίου, με την συμμετοχή εξήντα επτά ιδρυτικών Μελών.
Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Καταστατικού, ο σκοπός του είναι:
– Η καλλιέργεια και προώθηση στην Γερμανία της σημασίας και της εικόνας της ποντοπόρου ελληνικής ναυτιλίας
– Η ανάδειξη της σημασίας της ποντοπόρου ελληνικής ναυτιλίας, των Ελλήνων ναυτικών συμπεριλαμβανόμενων, για το παγκόσμιο εμπόριο και, κατά προέκταση, για την παγκόσμια οικονομία.
– Η επαγγελματική, κοινωνική, διαπροσωπική, πολιτισμική και πνευματική ανάπτυξη και προαγωγή των Μελών του.
– Η ανάπτυξη και ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ της ελληνικής και γερμανικής ναυτιλιακής βιομηχανίας.
Ο εν λόγω σκοπός επιτυγχάνεται με ποικίλους τρόπους, όπως η ανάπτυξη φιλικών διαπροσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων μεταξύ των Μελών, η συνεργασία στον τομέα των ναυτιλιακών σπουδών, η αναζήτηση φορέων για την χορήγηση υποτροφιών σε νέους, η ανάπτυξη φιλανθρωπικής δραστηριότητας και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Ο ΕΝΣΑ είναι ανοικτός στην προσχώρηση νέων Μελών, φυσικών ή νομικών προσώπων (εταιρειών), στην βάση των σχετικών προβλέψεων του Καταστατικού του. Η ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας με τον ΕΝΣΑ είναι η ακόλουθη: [email protected]
Διαβάστε επίσης:
CMA CGM: Κέρδη 661 εκατ. δολάρια στο εξάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χ. Α. Χωμενίδης: Η «Πανδώρα» αγγίζει τη μυστικότητα της ζωής
- Φάκελος «Μπαρτσελόνα»: Από το χείλος της χρεοκοπίας στο στοίχημα του ενός δισεκατομμυρίου
- Δύο μοναδικές μέρες στο Παρίσι για την Σίλια Κριθαριώτη με επίδειξη μόδας στο Pavillon Cambon και δύο πάρτυ σε εμβληματικά spots, η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Καίσαρη και η κοπή της πίτας του Σωματείου Giverson Φως
- Οι πιο δημοφιλείς στα social media πολιτικοί αρχηγοί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.