ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στην Ηλεία, όπου νταλίκα συνετρίβη με δύο αυτοκίνητα.
Το δυστύχημα συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (26.07.2024), ενώ από τη σύγκρουση της νταλίκας με τα 3 αυτοκίνητα, έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, μία μητέρα και το παιδί της. Η Εθνική Οδός Κυπαρισσίας – Πύργου είναι προσωρινά κλειστή, καθώς έχει ανατραπεί η νταλίκα και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και Τροχαία.
Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων.
Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει υπό διερεύνηση.
Το τροχαίο δυστύχημα σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, συνέβη στην γνωστή «στροφή της Ελαίας» όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά τροχαία.
Διαβάστε επίσης
Κλουκίνας – Λάππας: Στην Βιολέττα Λάππα το 40% της Wonder Nest έναντι 2 εκατ. ευρώ
Πώς επηρεάζονται οι σκύλοι από τη μυρωδιά του στρες
Novo Nordisk: «Πράσινο φως» από τον ΕΜΑ για το Wegovy και τη μείωση καρδιακών κινδύνων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: Mέτρα για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων
- Φάμελλος: Στρατηγικής σημασίας οι διπλωματικές σχέσεις Ελλάδας-Κίνας
- Iveco Group: Προχωρούν οι συνομιλίες για την πώληση της αμυντικής της μονάδας στη Leonardo
- Ρωσία: Η κεντρική τράπεζα μείωσε το βασικό επιτόκιο κατά 200 μονάδες βάσης στο 18%
