ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Τσανάκαλε της Τουρκίας, ο οποίος έγινε αισθητός και στη Λέσβο, ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα του νησιού.
Σύμφωνα με την Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτων Αναγκών της Τουρκίας (AFAD), το επίκεντρο της δόνησης ήταν στην πόλη Εζινέ και το εστιακό βάθος ήταν στα 10 χιλιόμετρα.
Çanakkale depremi hissedenlere geçmiş olsun ?#deprem pic.twitter.com/HPXsGg9Myj
— Ayaz’ (@lanbisalinbeni) July 22, 2024
Ο σεισμός έγινε επίσης αισθητός στην Κωνσταντινούπολη και στις γύρω επαρχίες. Το Αστεροσκοπείο του Kandilli ανακοίνωσε το μέγεθος του σεισμού στα 4,9 Ρίχτερ.
Είχε προηγηθεί στην ίδια περιοχή, γύρω στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας, άλλος σεισμός με ένταση 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Διαβάστε επίσης:
Ρόδος: Φωτιά στην περιοχή Βρυσιά κοντά σε σπίτια – Μήνυμα από το 112
Axia για Metlen: Στα 48,6 ευρώ η τιμή στόχος, προβλέπουμε EBITDA 5,9% υψηλότερα από πέρυσι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ίος: Νεκρός 29χρονος αλλοδαπός σε τροχαίο με μοτοσικλέτα
- Γεραπετρίτης σε Χαφτάρ: Ικανοποίηση για τη μείωση των μεταναστευτικών ροών προς Κρήτη – Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολυβικό μνημόνιο
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Το φωτογραφικό άλμπουμ των καλοκαιρινών διακοπών της (17 pics)
- Γαλλία: Από 13 Ιανουαρίου έως 12 Φεβρουαρίου 2026 θα εκδικαστεί η έφεση της Μαρίν Λεπέν
