ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Aλλάζει και πάλι ο καιρός από την Τρίτη το βράδυ και μάλιστα, το μεγαλύτερο ζόρι, μετά τον σεισμό, θα το υποστούν και πάλι τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρό που εξέδωσε η ΕΜΥ.
Όπως αναφέρει το δελτίο, από το βράδυ της Τρίτης έως και τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης, σε Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορειοανατολικού Αιγαίου, θα υπάρξουν ισχυρές καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στο www.emy.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βρίσα Λέσβου: Δύο παιδιά άφησε πίσω της η άτυχη 43χρονη γυναίκα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρίσα Λέσβου: Ο σεισμός άφησε πίσω ένα χωριό – φάντασμα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Εταίρος ανάπτυξης και ανθεκτικότητας με χρηματοδοτήσεις άνω του €1 δισ. στην Κρήτη
- Αναταράξεις στις αγορές μετά το διάγγελμα Τραμπ: Άλμα 7,4% στο πετρέλαιο – Sell-off σε μετοχές και ομόλογα
- Πανέτα (ΕΚΤ): Κίνδυνος καθυστέρησης της ανάκαμψης έως το 2027 λόγω συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή
- Άννα Βίσση και Γιάννης Κούστας: Βραδιά πιάνου στο Μέγαρο Μουσικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.