Να μην μείνει καμία καταγγελία καταστηματαρχών σε βάρος της διεύθυνσης υγειονομικών ελέγχων χωρίς να ερευνηθεί από εισαγγελέα ζητά ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, σε μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε.στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
Ο κ.Χαρδαλιάς στρέφεται κατά παντός υπευθύνου για την υπόθεση της εκβίασης σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες και ζητά έρευνα σε βάθος πενταετίας.
Ο περιφερειάρχης επισκέφθηκε σήμερα την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κοινοποιώντας τη μηνυτήρια αναφορά.
Αποχωρώντας ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε στους δημοσιογράφους:
“Κοινοποιήσαμε τη μηνυτήρια αναφορά για διερεύνηση όλων καταγγελιών που έχουν υπάρξει στα αρχεία της περιφέρειας τα τελευταία χρόνια.Θελουμε τη διερεύνηση σε βάθος.
Το απόστημα θα σπάσει. Να παρέμβει η δικαιοσύνη ώστε να τελειώσουμε για πάντα τα συστήματα εκείνα που πληγώνουν τον απλό πολίτη. Εχω εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μου η συντριπτική πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι.
Είμαι εδώ για να δώσω τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες. Όλοι κατά καιρούς κάνουν αναφορές αλλά κανένας δεν πήγε στον εισαγγελέα .
Μιλάμε για τελευταία πενταετία.Δεν πρόκειται να κάνω καμιά έκπτωση ,θα πρέπει να μάθουν όλοι να σέβονται και το τελευταίο ευρώ που πληρώνει ο φορολογούμενος πολίτης.”
Διαβάστε επίσης:
Σπαρτιάτες: Ο νέος δικαστικός χάρτης ανέβαλε αορίστως τη δίκη τους για εξαπάτηση των ψηφοφόρων
Βιομηχανία: Ήπια υποχώρηση των επιχειρηματικών προσδοκιών τον Ιούνιο – Πού σημειώθηκε άνοδος
ΑΑΔΕ: Προαιρετικός, από 17/7, ο IBAN πριν την υποβολή δηλώσεων, εφόσον δεν προκύπτει επιστροφή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.