ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Ατζούν, η Χαλ και οι μουσικές καρέκλες στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Παπαδρόσος παίρνει τα κλειδιά του ΑΝΤ1, το ραντεβού με Κοσιώνη, κόβεται το Real View, τι τρέχει με τη Ζίνα και ο Γρηγόρης και οι καναλάρχες
Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Μπο επιστρέφει στην πατρίδα του , αποχαιρετώντας τον Άγιο Δομίνικο.
Χθες, ο ράπερ δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε πως περνάει μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, ενώ σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα κολάζ με στιγμές του από τα αγωνίσματα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.
Μάλιστα, στη λεζάντα που το συνόδευε, ο ίδιος έκανε μια αναδρομή σε όλα όσα βίωσε και έμαθε μέσα στο παιχνίδι.
“Survivor… ένα δύσκολο αλλά και ωραίο κομμάτι τις ζωής μου… ευχαριστώ για τις ανεκτίμητες στιγμές που έζησα και που θα με συνοδεύουν για το υπόλοιπο τις ζωής μου… η επιβίωση δε σταματά ποτέ…”, έγραψε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στην Ψαρρού βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Tι είπε ο Χανταμπάκης για την προκλητική κίνηση στον Βασάλο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Μια νεκρή και πολλοί τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι σε εμπορικό στο Κρασνοντάρ
- Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο: Ο κληρονόμος της Ray-Ban κλιμακώνει τη μάχη για τον έλεγχο της οικογενειακής περιουσίας
- Πυρκαγιά στην Εύβοια: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής – Επιχειρούν 120 πυροσβέστες και 15 εναέρια μέσα
- Λίβανος: Χεζμπολάχ και Ισραήλ αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασης της κατάπαυσης πυρός

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.