ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε την αίθουσα των δημοσιογράφων στη Βουλή με σκοπό να καλημερίσει τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Συνοδευόμενος από τον σύζυγο του Τάιλερ Μάκμπεθ και προσκεκλημένους του υψηλόβαθμα στελέχη του παγκόσμιου κολοσσού Meta Platforms, κοντοστάθηκε και έριξε μια γρήγορη ματιά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης ξενάγησε στους χώρους του Κοινοβουλίου τα στελέχη του παγκόσμιου κολοσσού, ενώ ένας εξ αυτών, ο John Allen Thomas, αντιπρόεδρος της εταιρείας, διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Στέφανο Κασσελάκη.
Πέρα από την εθιμοτυπική ξενάγηση τους στη Βουλή, τα στελέχη της Meta είχαν και συζήτηση με τον πρόεδρο υπό τη θεσμική του ιδιότητα.
Διαβάστε επίσης:
Μαρίν Λεπέν: Πώς «εκλεψε» την έδρα από τον κληρονόμο της δυναστείας Dassault
ΓΓΠΠ: Πολύ υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιές την Τρίτη σε 9 περιοχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Κώτσηρας: Παρελήφθησαν τα 50 νέα ηλεκτρικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
- Διπλή διάκριση για την ΟΛΠ Α.Ε. στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος με το Brent να ξεπερνά τα 90 δολάρια – Στο επίκεντρο Ορμούζ και απειλές των Χούθι για την Ερυθρά Θάλασσα
- Αγάπη Σμπώκου: Οι 7 προτεραιότητες του ΣΕΤΕ για την επόμενη ημέρα στον τουρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.