ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στο Κάτω Σαμικό Ηλείας όταν ένας 59χρονος ύστερα από τσακωμό με τη γυναίκα του την έριξε μαζί με την καρέκλα από το μπαλκόνι, ύψους 3 μέτρων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο, ενώ κινητοποιήθηκε και το Α.Τ. Κρεστένων.
Ο 59χρονος φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, καθώς φέρεται να παραδέχθηκε ότι σε μια στιγμή έντασης και διαπληκτισμού με την πρώην σύντροφό του, την έσπρωξε με την καρέκλα που καθόταν στο μπαλκόνι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το κάγκελο του μπαλκονιού, υποχώρησε με αποτέλεσμα η 57χρονη γυναίκα να φύγει στο κενό από ύψος τριών μέτρων και να πέσει στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.
Οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της ως πολυτραυματία και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.
Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ηλείας.
Διαβάστε επίσης:
Μαρκόπουλο: Δύο εστίες φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση – Κινητοποιήθηκαν εναέρια μέσα
Γαλλία – εκλογές: Λιγότερες οι γυναίκες στο Κοινοβούλιο
Αεροδρόμιο Μακεδονία: Αναστάτωση και έλεγχοι σε βαλίτσες για βόμβα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεισμός 4,1 βαθμών Ρίχτερ στο Προκόπι Ευβοίας
- Ντόναλντ Τραμπ: «Θα κάνω ό,τι πρέπει να κάνω» εάν το Ιράν δεν τηρήσει τη συμφωνία
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.