ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα ο κόκκινος πύργος, το εγκαταλελειμμένο διατηρητέο κτίριο που βρίσκεται στον αριθμό 110 της οδού Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη.
Η πυρκαγιά ξέσπασε στις 2.10 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες.
Ο «κόκκινος πύργος», όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο διατηρητέο, αποκλείστηκε από δυνέμεις της Τροχαίας προκειμένου να μην κινδυνεύσουν ζωές και στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με έξι πυροσβεστικά οχήματα.
Οι φλόγες προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε όλο το εσωτερικό του κτίσματος. Έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Πηγή βίντεο: thestival.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΔΕΗ: Συνεχίζεται κανονικά η κατολίσθηση στο Αμύνταιο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαντορίνη: Η άλλη όψη του λαμπερού νησιού – Ταλαιπωρία για χιλιάδες επισκέπτες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικό τροχαίο για τον πρώην παρουσιαστή του Top Gear – Κινδύνεψε η ζωή του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν σε Τραμπ: Τα Στενά του Ορμούζ θα ανοίξουν σίγουρα θα ανοίξουν ξανά, αλλά όχι για εσένα
- Thanos Hotels & Resorts: Εντυπωσιακή ανακαίνιση ύψους €10εκ. ευρώ για το εμβληματικό ξενοδοχείο Anassa στην Κύπρο
- ΔΕΗ: Απορρόφηση ανόδου χονδρικής στα πράσινα τον Απρίλιο – Καμία αλλαγή στα μπλε
- Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η πασχαλινή διακόσμησή της με χειροποίητες δημιουργίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.