ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ιταλός υπουργός Μεταφορών, Ματέο Σαλβίνι, δήλωσε απόψε ότι το αεροδρόμιο Μαλπένσα, έξω από το Μιλάνο, θα ονομαστεί «Σίλβιο Μπερλουσκόνι», για να τιμηθεί η μνήμη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, επιχειρηματία και ιδρυτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, ο οποίος απεβίωσε τον Ιούνιο του 2023.
«Σήμερα η Ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενέκρινε το σχετικό αίτημα. Και ως υπουργός Μεταφορών, που έχει και τον τελευταίο λόγο, φυσικά και θα συναινέσω», δήλωσε ο Σαλβίνι.
«Πρόκειται για δίκαιο φόρο τιμής. Μια σημαντική αναγνώριση, μετά και από την απόφασή μας να δώσουμε το όνομα του Καβαλίερε στην αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου μας», συμπλήρωσε ο Ατίλιο Φοντάνα, πρόεδρος της περιφέρειας της Λομβαρδίας, με πρωτεύουσα το Μιλάνο.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ο Τζο Μπάιντεν συνεχάρη τον Κιρ Στάρμερ για τη νίκη του
Τζο Μπάιντεν: Διευκρίνησε πως συνομίλησε με τους γιατρούς του για ένα κρυολόγημα
Ντόναλντ Τραμπ: συνεχάρη τον Φάρατζ για το εκλογικό αποτέλεσμα στη Βρετανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επέτειος εξέγερσης Πολυτεχνείου: Δρακόντεια μέτρα της ΕΛΑΣ με 5000 αστυνομικούς στην Αθήνα
- Άδωνις Γεωργιάδης: Στην Ιταλία μεταφέρθηκε ο 18χρονος Μάριος για μεταμόσχευση ήπατος
- Politico: Νέος ενεργειακός ρόλος για την Ελλάδα ως πύλη αμερικανικού LNG
- Μαγνησία: Εντοπίστηκε σορός άνδρα σε παραλία – Εξετάζεται αν ανήκει σε τουρίστα που αγνοείται εδώ και 40 ημέρες