ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ήχησε» το 112 στις περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Πιερίας, της Χαλκιδικής και της Καβάλας για έντονα καιρικά φαινόμενα.
Το προειδοποιητικό μήνυμα για χαλαζοπτώσεις, κεραυνούς και καταιγίδες που έλαβαν κάτοικοι των τεσσάρων περιοχών της Μακεδονίας αφορά την χρονική περίοδο από τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης(4/7) μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας.
Η Πολιτική Προστασία μέσω του 112 ζητά από τους κατοίκους των περιοχών που δέχθηκαν το προειδοποιητικό SMS «να περιορίσουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών».
Διαβάστε επίσης:
Γερμανία: Επίκαιρη συζήτηση στην Bundestag για την δολοφονία του Φίλιππου Τσάνη
Ρωσία: Έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο στην Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας και μετά το 2024
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AKL Law Firm: Η πιο χρήσιμη συμβουλή δεν είναι πάντα αυτή που θέλει να ακούσει ο πελάτης
- Handelsblatt για Ελλάδα: Ανταγωνίζεται το Λονδίνο στην προσέλκυση hedge funds – Το φορολογικό πλεονέκτημα και η στρατηγική Μητσοτάκη
- Ελισάβετ Ελευθεριάδου (KG Law Firm): «Οι νομικοί έχουμε τη ρετσινιά ότι χαλάμε τις συμφωνίες, ο καλός σύμβουλος όμως βρίσκει τον τρόπο να γίνουν»
- Χαλκιδική: Δασική πυρκαγιά στην Ελάνη- Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις, μήνυμα 112
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.