ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση εισαγγελέα για τα κρούσματα μαζικής δηλητηρίασης σε κατασκήνωση της Αττικής.
Από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί πώς δηλητηριάστηκαν τα παιδιά.
Τα τυχόν αδικήματα που θα διερευνηθούν είναι σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή και δηλητηρίαση τροφίμων που προορίζονται για χρήση από το κοινό από αμέλεια επίσης και κατά συρροή.
Και τα δύο αδικήματα διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος.
Διαβάστε επίσης
Ίδρυμα Ευγενίδου: Εγκαίνια Διαδραστικής Έκθεσης Επιστήμης και Τεχνολογίας στις Καστανιές Έβρου
ΥΠΕΝ: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για το net-billing
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Viohalco: 200 εκατ. ευρώ εισέπραξε σε 1,5 χρόνο από τα placements της Cenergy
- Επενδύσεις 120 εκατομμυρίων από Fraport – Κοπελούζο – Κωνσταντακόπουλο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας
- Γιώργος Χατζημάρκος στο mononews: Πώς το Νότιο Αιγαίο έγινε διεθνές success story και μαγνήτης επενδύσεων δισεκατομμυρίων
- Μήτσης: Το πρώτο βήμα για τη μετατροπή του Μεγάρου Σλήμαν σε ξενοδοχείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.