ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O ηγούμενος της Ι.Μ. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Σκιάθο, πατέρας Ιωσήφ, ο οποίος είναι φίλος και συμμαθητής του Γιώργου Αγγελόπουλου, μίλησε στο Πρωινό για τα παιδικά τους χρόνια και την απόφασή του Ντάνου να συμμετάσχει στο Survivor.
«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, μεγαλώσαμε μαζί, στην ίδια γειτονιά, στο σχολείο μαζί. Ο Γιώργος συμμετέχει στα τελετουργικά της Εκκλησίας τη Μεγάλη Εβδομάδα, σηκώνει και τον Επιτάφιο γιατί το έχει τάμα», ανέφερε.
Μάλιστα, πρόσθεσε ότι ο Ντάνος έχει κάνει δωρεά στη Μονή μια εικόνα, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 2.500 ευρώ.
«Ο Γιώργος στο σχολείο ήταν ένα απλό παιδί, αγαπητός σε όλα τα παιδιά και ειδικά από τις κοπέλες, δραστήριος πολύ περισσότερο από εμάς. Ήταν ο γόης του σχολείου. Ήμασταν μαζί και παπαδάκια και πολλές φορές μαλώναμε για το ποιος θα βάλει την καλύτερη στολή. Όταν έφυγε για το Survivor δεν το ήξερα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζήτησε να προσεύχομαι γι’ αυτόν, για να του πάνε όλα καλά».
Δείτε το βίντεο:
https://youtu.be/oitV1hXBwlg
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor – Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτή είναι η σύντροφός του (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor διαρροή: Αυτοί οι δύο παίκτες θα πάνε σίγουρα στον ημιτελικό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor – Spoiler: Ποιοι πάνε σίγουρα στον τελικό και ποιοι μένουν εκτός μετά την ψηφοφορία (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αποκάλυψη για τα φάρμακα για την παχυσαρκία: Θα χορηγούνται με pass – Πότε θα «κόβεται» ο ασθενής, τι ορίζει το νέο πρωτόκολλο
- Με ποιον βουλευτή έγινε «μπαρούτι» ο Κ.Μ., η σύγκρουση Μαξίμου με Ανδρουλάκη, Ελληνες βουλευτές στη… Χονολουλού και τι θέλουν Ελληνικά Mirage στη Βρετανία
- Himalayan Birkin: Η ακατάκτητη κορυφή της πολυτέλειας
- Χρηματιστήριο: Αυτά είναι τα deals που «απογειώνουν» τον γενικό δείκτη
