ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα πως οι συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στην Ουκρανία που διεξήχθη στην Ελβετία συμφώνησαν να συνεχίσουν να εργάζονται σε ειδικές ομάδες στη συνέχεια και πως μόλις ετοιμαστούν “τα σχέδια δράσης για την ειρήνη”, θα ανοίξει ο δρόμος για μια δεύτερη σύνοδο κορυφής.
“Συμφωνήσαμε να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε σε ειδικές μετά τη σύνοδο ομάδες πάνω σε συγκεκριμένες ιδέες, προτάσεις και αναπτύξεις που μπορούν να αποκαταστήσουν την ασφάλεια σε διάφορες πλευρές” δήλωσε ο Ουκρανός ηγέτης σε κοινή συνέντευξη Τύπου.
“Όταν τα σχέδια δράσης για την ειρήνη ετοιμαστούν, θα ανοίξει ο δρόμος για τη δεύτερο σύνοδο κορυφής για την ειρήνη”, είπε.
Διαβάστε επίσης:
Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει ψέματα και αθλιότητες»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια βόλτα στην Καμπανία (μέρος 5): Πομπηία
- ΗΠΑ: Αμφιλεγόμενες αλλαγές στις συστάσεις για το εμβολιαστικό πρόγραμμα των παιδιών
- Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου: Δεν ανεστάλη επ’ αόριστον η έκδοση απορριπτικών αποφάσεων από πλευράς Υπηρεσίας Ασύλου
- Στεφάν Μπουζνά (Euronext): Αυτός είναι ο λόγος που εξαγοράζουμε το Χρηματιστήριο Αθηνών – Το φιλόδοξο σχέδιο και η εντυπωσιακή ανάκαμψη της Ελλάδας
