ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
Σχόλιο τεχνικής ανάλυσης δεικτών – μετοχών με το κλείσιμο της 13-06-24
ΓΔ

Ανάλυση με το κλείσιμο της 13/06/24
Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική. Το ημερήσιο όριο αλλαγής της τάσης σε ανοδική βρίσκεται στις 1503 μονάδες. Ο ΓΔ συνέχισε γύρισε έντονα καθοδικά και παρέμεινε χαμηλότερα του ΕΜΑ30 διατηρώντας την μεσοπρόθεσμη καθοδική τάση.
Τα ενδιαφέροντα τεχνικά επίπεδα για την 14/06 είναι το υψηλό 120 ημερών στις 1505 μονάδες, το όριο αλλαγής της τάσης στις 1503 μονάδες και ο Εκθετικός Μέσος Όρος των 30 ημερών (ΕΜΑ30) στις 1452 μονάδες που πιέζουν το δείκτη.
Στηρίζουν, η μεσοπρόθεσμη στήριξη στις 1435 μονάδες και η μεσοπρόθεσμη στήριξη στις 1357 μονάδες.
ΔΤΡ

Ανάλυση με το κλείσιμο της 13/06/24
Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική με προειδοποίηση αντιστροφής. Το ημερήσιο όριο αλλαγής της τάσης σε ανοδική βρίσκεται στις 1338 μονάδες.
Ο τραπεζικός δείκτης γύρισε ξανά καθοδικά, αλλά κράτησε την τιμή του ψηλότερα του ΕΜΑ30. Διατηρείται η προειδοποίηση για πιθανή αντιστροφή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε ανοδική.
Τα ενδιαφέροντα τεχνικά επίπεδα για την 14/06 είναι το υψηλό 120 ημερών στις 1349 μονάδες και το όριο αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης σε ανοδική στις 1338 μονάδες που πιέζουν το δείκτη.
Στηρίζουν ο Εκθετικός Μέσος Όρος των 30 ημερών (ΕΜΑ30) στις 1277 μονάδες, η μεσοπρόθεσμη στήριξη στις 1268 μονάδες και η μεσοπρόθεσμη στήριξη στις 1161 μονάδες.
CENER

Ανάλυση με το κλείσιμο της 13/06/24
Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική. Το ημερήσιο όριο αλλαγής της τάσης σε καθοδική ανέβηκε στα 8,43€. Η μετοχή μετά την επίτευξη νέου υψηλού στα 9,59€, γύρισε και συνεχίζει διορθωτικά χωρίς σηματοδότηση.
Διατηρεί την μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση.
Για την 14/06 σημαντικά τεχνικά επίπεδα είναι: Ως αντίσταση το υψηλό 120 ημερών στα 9,59€. Τη μετοχή στηρίζουν ο Εκθετικός Μέσος Όρος των 30 ημερών (ΕΜΑ30) στα 8,67€ και το όριο μεταβολής της μεσοπρόθεσμης τάσης στα 8,43€. Χαμηλότερα βρίσκονται δύο ομάδες στηρίξεων.
Στην πρώτη είναι οι μεσοπρόθεσμες στηρίξεις στα 7,53€ και 7,60€. ενώ η δεύτερη είναι πολύ χαμηλότερα και δεν επηρεάζει άμεσα τη μετοχή.
ΔΑΑ

Ανάλυση με το κλείσιμο της 13/06/24
Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική με προειδοποίηση αντιστροφής. Το ημερήσιο όριο αλλαγής της τάσης σε καθοδική ανέβηκε στα 8,03€.
Η μετοχή επιβεβαίωσε τη διάσπαση του ΕΜΑ30 και ενεργοποίησε προειδοποίηση για πιθανή αντιστροφή της μεσοπρόθεσμης τάσης σε καθοδική. Διατηρείται η μεσοπρόθεσμη ανοδική τάση.
Τα ενδιαφέροντα τεχνικά επίπεδα για την 14/06 είναι ο Εκθετικός Μέσος Όρος των 30 ημερών (ΕΜΑ30) στα 8,17€ που πιέζει την τιμή της μετοχής. Στηρίζουν το όριο αλλαγής της τάσης στα 8,03€ και η μεσοπρόθεσμη στήριξη στα 7,84€.
ΟΠΑΠ

Ανάλυση με το κλείσιμο της 13/06/24
Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική. Το ημερήσιο όριο αλλαγής της τάσης σε ανοδική υποχώρησε στα 15,35€. Η μετοχή διατηρεί την τιμή της χαμηλότερα των ΕΜΑ30 και ΕΜΑ200 και διατηρεί τη μεσοπρόθεσμη καθοδική τάση.
Παραμένει ενεργός ο καθοδικός σχηματισμός ΩΚΩ που έχει καθοδικό στόχο στην περιοχή των 14,42€, ο οποίος είναι πιθανό να έχει επιτευχθεί στο χαμηλό της 4/6 στα 14,50€.
Τα ενδιαφέροντα τεχνικά επίπεδα για την 14/06 είναι τα 15,57€ που βρίσκεται η κατερχόμενη Κ1, το όριο αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης σε ανοδική στα 15,35€, ο Εκθετικός Μέσος Όρος των 30 ημερών (ΕΜΑ30) στα 15,09€ και ο Εκθετικός Μέσος Όρος των 200 ημερών (ΕΜΑ200) στα 14,95€, που αποτελούν αντιστάσεις πιέζοντας τη μετοχή καθοδικά.
Τη μετοχή στηρίζουν το χαμηλό των 120 ημερών στα 14,29€ και η μεσοπρόθεσμη στήριξη στα 14,07€.
ΠΡΟΦ

Ανάλυση με το κλείσιμο της 13/06/24
Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι καθοδική. Το ημερήσιο όριο αλλαγής της τάσης σε ανοδική υποχώρησε στα 5,35€. Η μετοχή διατηρεί την τιμή της υπό την πίεση του ΕΜΑ30 και διατηρεί την μεσοπρόθεσμη καθοδική τάση.
Τα ενδιαφέροντα τεχνικά επίπεδα για την 14/06 είναι το υψηλό 120 ημερών στα 5,43€, το όριο αλλαγής της μεσοπρόθεσμης τάσης στα 5,35€ και ο Εκθετικός Μέσος Όρος των 30 ημερών (ΕΜΑ30) στα 4,86 € που πιέζουν τη μετοχή.
Στηρίξεις είναι η μεσοπρόθεσμη στήριξη στα 4,73€ και πολύ χαμηλότερα βρίσκονται η μεσοπρόθεσμη στήριξη στα 3,96€ και το χαμηλό των 120 ημερών στα 3,93€.
Διαβάστε επίσης:
Prodea: Αγορά 19.230 μετοχών από την Tsouknida Investment αξίας €149.994 εκατ.
Πετρελαϊκοί κολοσσοί εναντίον Μπάιντεν για το «πράσινο» σχέδιό του – Αγωγές και διαμαρτυρίες
Φέσσας: Με όχημα την πληροφορική η ανάπτυξη της Quest το 2024 – Οι εξαγορές και η Ρουμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.