ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα πλαίσια της έναρξης της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών ετοιμάζει αλλαγές στο κόμιστρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η δυνατότητα εφαρμογής δύο τύπων καρτών, σε αντίθεση με τα αρχικά σχέδια που υποδείκνυαν έναν.
Πιο συγκεκριμένα, ο ένας τύπος καρτών θα είναι με ονομαστικοποίηση στοιχείων παρόλο που ακόμη δεν έχει επιλυθεί το θέμα που έχει προκύψει με το ΑΜΚΑ. Ακόμη, θα υπάρξει δυνατότητα φόρτισης της κάρτας με επιπλέον χρήματα ώστε να καλύπτεται και η διαδρομή ως το αεροδρόμιο.
Πάντως, η προτεινόμενη λύση είναι να μην γίνει η ονομαστικοποίηση των στοιχείων με τη δημιουργία μιας νέας κάρτας με την οποία ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να φορτώνει εισιτήρια αναλόγως με την επιθυμία του.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία παραμένει σε εκκρεμότητα προκειμένου να εγκριθεί η εφαρμογή του από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε οι γυναίκες στους άντρες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρόστιμα για 200.000 οχήματα που εμφανίζονται κατά λάθος ως ανασφάλιστα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τηλεφωνική διπλωματία από τον Ερντογάν για την εκτόνωση της κρίσης στο Κατάρ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- F1 Μαϊάμι, Sprint: Εύκολη νίκη Νόρις
- Ιράν: Η μπάλα είναι στο γήπεδο των ΗΠΑ – Έτοιμοι είτε για πόλεμο, είτε για διπλωματία
- Γουόρεν Μπάφετ: Η αγορά έχει γίνει πιο… καζίνο από ποτέ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.