ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κανονικά συνεχίζεται η ψηφοφορία στην Κύπρο για την ανάδειξη τόσο των έξι ευρωβουλευτών της χώρας όσο και όλων των Αρχών αυτοδιοίκησης.
Οι κάλπες ξανάνοιξαν στη μία μετά από διάλειμμα μίας ώρας και όπως έγινε γνωστό, μέχρι το προσωρινό τους κλείσιμο η προσέλευση είχε ανέλθει στο 25,4%, ποσοστό αυξημένο κατά 6,4% σε σύγκριση με τις προηγούμενες Ευρωεκλογές, σύμφωνα με το ertnews.gr.
Διαβάστε επίσης:
Ευρωεκλογές 2024: Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία σε Χανιά και Ρέθυμνο
Χανιά: Σε ύφεση η φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης – Ζημιές πάνω από 3 εκατ. ευρώ
Θεσσαλονίκη: Αυξημένη η κίνηση στις εξόδους της πόλης – Πού παρατηρούνται καθυστερήσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιερουσαλήμ: Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους – Τραυματίας παραγωγός του CNN
- Κεφαλογιάννης για αντιπυρική περίοδο: Ο καθαρισμός οικοπέδων είναι ένα από τα βασικά εργαλεία πρόληψης
- Καρδίτσα: Άγριο έγκλημα τραγουδιστή, προσήχθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού
- Metlen: Ψηλά θέτουν τον πήχη Berenberg και Pantelakis-Το «σοκ» του 2025 είναι πίσω μας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.