ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυβερνητικές πηγές μιλούν για νέα ψέματα που είπε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «λίγες ώρες μετά την παρουσίαση του μονοσέλιδου excel», επισημαίνουν ότι είναι ψέματα ότι δεν λειτουργεί η πλατφόρμα για την υποβολή του πόθεν έσχες.
«Ψέμα. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωσή του. Ο ίδιος όφειλε να υποβάλει αρχική δήλωση σε 90 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του.
Η υπάρχουσα πλατφόρμα είναι ανοιχτή και δέχεται κανονικά αρχικές αιτήσεις. Θα μπορούσε από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του το 2023 να την έχει υποβάλει ηλεκτρονικά αφού, παρά τους ισχυρισμούς του, η πλατφόρμα pothen.gr ήταν και παραμένει ανοικτή για να την υποβάλει ακόμη και σήμερα», επισημαίνουν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές.
Τι αναφέρεται στην εφαρμογή για τις αρχικές δηλώσεις

Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι το δεύτερο ψέμα είναι αυτό που εν συνεχεία είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ανοίξτε την πλατφόρμα και θα τα καταθέσω άμεσα», ενώ ταυτόχρονα ισχυρίστηκε ότι του λείπουν έγγραφα από την IRS (την αμερικανική φορολογική αρχή). Πως γίνεται να ισχύουν και τα δύο;
Διαβάστε επίσης:
Χρεοκοπία FTI: Στον «αέρα» 220.000 κρατήσεις στην Ελλάδα – Αποκάλυψη από Handelsblatt
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιαπωνία: Πρώτη παράδοση ρωσικού πετρελαίου, μετά την έναρξη του πολέμου στη Μέση Ανατολή
- Met Gala 2026: Διασημότητες και τα έργα τέχνης που ενέπνευσαν την εμφάνισή τους – συγκλονίζει η Madonna
- To Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο χαιρετίζει τον διάλογο στο ΙΜΟ για την αποαπανθρακοποίηση
- Νέα ένταση στο Ορμούζ: Η Τεχεράνη κάνει λόγο για αμερικανικές επιθέσεις με 5 νεκρούς σε πολιτικά σκάφη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.