ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Mermeren Kombinat ανακοινώνει ότι ο μέχρι τώρα Οικονομικός Διευθυντής τής εταιρείας, κ. Νίκος Μιχαλόπουλος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από 01/06/2024 αναλαμβάνει καθήκοντα στη θέση του, η κα Jasna Azhievska, μέχρι τώρα Διοικητική Διευθύντρια τής εταιρείας.
“Ευχαριστούμε τον κ. Μιχαλόπουλο για την υπερδεκαετή προσφορά του στην εταιρεία και ευχόμαστε στην κα Azhievska καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Διαβάστε επίσης:
Microsoft vs Google: Απολύσεις, επενδύσεις, κέρδη-ρεκόρ και στο βάθος… τεχνητή νοημοσύνη
Clarksons: Οι εφοπλιστές έχουν επενδύσει λιγότερα από τα μισά τους έσοδα σε νεότευκτα πλοία
Deutsche Telekom: Γιατί το γερμανικό κράτος πουλάει 110 εκατ. μετοχές της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Clawback: Στο επίκεντρο της ΠΕΦ οι υποχρεωτικές επιστροφές, στα 200 εκατ. ευρώ το επενδυτικό κίνητρο
- Σπίτι μου 3: Ερχονται δύο βελτιώσεις για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι
- Πολεοδομίες: Στο τραπέζι η προαιρετική συνένωσή τους – «Ειλημμένη η απόφαση Μητσοτάκη» για το κτηματολόγιο
- Τα 70 της Motor Oil, η αγωνία του Φέσσα, το σκάκι των Βαρδινογιάννη- Εξάρχου, τι συμβαίνει με Κόκκαλη και Intracom, τα εξώδικα για την Φουσέκη και ποιος είναι ο Ορέστης Μακρής του ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.