ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 44χρονος υποβρύχιος αλιέας (ψαροντουφεκάς) στη θαλάσσια περιοχή δυτικά της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης, όταν παρασύρθηκε από ταχύπλοο σκάφος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη περί τις 18.00, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από το Λιμενικό ενώ ο οδηγός του ταχύπλοου και ένας ακόμη άνδρας που επέβαινε στο σκάφος – οι οποίοι φέρεται να έκαναν διακοπές στην περιοχή – κρατούνται στο Λιμενικό Τμήμα της Σαμοθράκης.
Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του 44χρονου ενώ συγκλονισμένος όπως και όλοι οι κάτοικοι του νησιού, δηλώνει ο δήμαρχος Σαμοθράκης Θανάσης Βίτσας. Όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ δεδομένου του σοκ που έχει προκαλέσει στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας ο αδόκητος θάνατος ενός νέου ανθρώπου, το ότι η όλη διαδικασία είναι σε εξέλιξη – τόσο ως προς τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος όσο και την εξεύρεση άμεσα μέσου μεταφοράς της σορού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης – δεν υπάρχει η δυνατότητα περαιτέρω πληροφοριών και στοιχείων.
Σημειώνεται ότι μέχρι και τις βραδινές ώρες συνεχίζονται οι προσπάθειες η σορός – η οποία παραμένει στο Κέντρο Υγείας – να μεταφερθεί στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να πραγματοποιηθεί αύριο η νεκροψία – νεκροτομή.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΗΠΑ: Η Lufthansa θα καταβάλει 775 εκατομμύρια δολάρια για ακυρώσεις πτήσεων λόγω Covid
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι εκτιμήσεις από J.P. Morgan και HSBC για την Ελλάδα το 2026
- Συμφωνία Ε.Ε. – Mercosur: Όλοι οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ την καταψήφισαν
- Παπανδρέου: Οι αγρότες δεν ζητούν προνόμια, αλλά δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια, διαφάνεια και λογοδοσία
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ παρακολουθεί στενά την κλιμάκωση των διαδηλώσεων στο Ιράν