ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μπένι Γκαντς, μέλος του υπουργικού συμβουλίου πολέμου του Μπενιαμίν Νετανιάχου, ζήτησε σήμερα από τη Γαλλία να “υπαναχωρήσει” από την απόφασή της να ακυρώσει τη συμμετοχή ισραηλινών αμυντικών βιομηχανιών στη διεθνή έκθεση για την άμυνα Eurosatory, που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου βορείως του Παρισιού.
“Συζήτησα με τον πρωθυπουργό” της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ, γράφει ο Γκαντς στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ. “Υπογράμμισα ότι αυτή η απόφαση θα ανταμείψει στο τέλος την τρομοκρατία και ζήτησα από τη Γαλλία να υπαναχωρήσει από αυτή την απαγόρευση”, προσθέτει ο Γκαντς έπειτα από σχεδόν οκτώ μήνες πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και της παλαιστινιακής Χαμάς.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Τζο Μπάιντεν: Το Ισραήλ κατέθεσε νέο σχέδιο εκεχειρίας τριών φάσεων – Τι περιλαμβάνει
Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα15,5 μονάδων της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.