ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εισαγγελέας εφετών Λάρισας έστειλε στην Βουλή δικογραφία που αναφέρεται σε εμπλοκή πρώην υπουργών και υφυπουργών στο θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.
Συγκεκριμένα, η δικογραφία αφορά τους Αθανάσιο Πλεύρη, Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο και Ζωή Ράπτη.
Διαβάστε επίσης:
Fourlis: Παρουσιάστηκε η νέα εταιρική ταυτότητα – Νέα σελίδα μετά από 75 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική και διεθνή αγορά
Ιουλία Τσέτη στο 1ο Αραβο-Ελληνικό Συνέδριο για την Υγεία: Οι συνέργειες ενισχύουν τις εξαγωγές μας
KIKO MILANO: Εντυπωσιακά εγκαίνια για το νέο κατάστημα της Νέας Σμύρνης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ινδία: Νέο εργοστάσιο ημιαγωγών παράγει 200 εκατ. μικροτσίπ ετησίως με στόχο τα 5 δισεκατομμύρια
- Αττική: Συνελήφθη συμμορία έκλεβε κοσμηματοπωλεία – Πώς δρούσαν, 370.000 ευρώ η λεία τους
- Γερμανία: Βάιντελ και Χρουπάλα επανεξελέγησαν στην ηγεσία της AfD
- Φωτιά τώρα στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα από το 112 (upd)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.