ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Fed Νέας Υόρκης, οι προσδοκίες των καταναλωτών για τον πληθωρισμό και τις τιμές των κατοικιών αυξήθηκαν τον Απρίλιο ενώ οι προσδοκίες για την αγορά εργασίας αποδυναμώθηκαν.
Οι καταναλωτές αναμένουν ότι ο πληθωρισμός θα κινηθεί με ρυθμό 3,3% κατά τον επόμενο χρόνο.
Μάλιστα το επίπεδο αυτό είναι το υψηλότερο από τον Νοέμβριο.
Τους προηγούμενους μήνες οι προσδοκίες για την πορεία του πληθωρισμού σε διάστημα ενός έτους βρίσκονταν στο 3%.
Στο 3,3% διαμορφώθηκαν και οι προσδοκίες για την αύξηση των τιμών των κατοικιών, το υψηλότερο επίπεδο από τον Ιούλιο του 2022.
Διαβάστε επίσης
Jefferson (Fed): Σταθερή πορεία στα επιτόκια μέχρι να υποχωρήσει ο πληθωρισμός
Τριαντόπουλος: Μέχρι τώρα έχουν καταβληθεί €220 εκατ. σε πλημμυροπαθείς του 2023
Χ. Θεοχάρης: Βάζουμε τάξη στο ζήτημα των ανασφάλιστων και σε ακινησία αυτοκινήτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για Αντετοκούνμπο: «Από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες» – Η επιστολή για το Ευρωπαϊκό Τάγμα Αξίας
- ΟΗΕ: Οι διαταραχές στα Στενά του Ορμούζ θα επηρεάσουν και τις τιμές τροφίμων εκτός από το πετρέλαιο
- Γκίντεον Σαάρ (Υπ. Εξωτερικών Ισραήλ): «Δεν επιδιώκουμε έναν ατελείωτο πόλεμο»
- Το Bitcoin ανακάμπτει στα 71.000 δολάρια καθώς η Wall Street εντείνει τη στροφή της στα crypto
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.