ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρυσοχοΐδης: Έρχονται αυστηρότερες ποινές για όσους εξαπατούν ηλικιωμένους – Τι είπε για εγκληματικότητα, κυκλοφοριακό και ενδοοικογενειακή βία
Πάνω από 700 καταγγελίες έγιναν στην Άμεση Δράση για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, μέσα σε μία εβδομάδα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από την Δευτέρα 29 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα) ως την Κυριακή 5 Μαΐου (Κυριακή του Πάσχα) έγιναν 752 καταγγελίες και πραγματοποιήθηκαν 278 συλλήψεις.
Επίσης, σε 66 θύματα ενδοοικογενειακής βίας χορηγήθηκε το panic button ενώ 14 γυναίκες μεταφέρθηκαν σε δομές με οχήματα της ΕΛΑΣ.
Όσον αφορά την νεανική παραβατικότητα και τη βία μεταξύ ανηλίκων, έγιναν 6.782 έλεγχοι, 152 συλλήψεις και 193 παραβάσεις.
Διαβάστε επίσης
Ζάκυνθος: Κλειστό για ακόμα μια χρονιά το «Ναυάγιο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Oι ελληνικές προτάσεις γίνονται ευρωπαϊκές πολιτικές – Επιδότηση 40 λεπτών στο πετρέλαιο θέρμανσης και αύξηση 30% στο επίδομα θέρμανσης
- Γεωργιάδης κατά Λαζόπουλου για τη στήριξη στον Αντώνη Σαμαρά: «Όπως πήγες κουβά ως τώρα, έτσι θα πας και τώρα»
- Κυψέλη – Γραμμή 4: Άνοιξε ο δρόμος για την αποκατάσταση των διαμερισμάτων που υπέστησαν ζημιές
- Γιώργος Μαζωνάκης: Χιλιάδες κόσμου στο μνημόσυνο στη Νίκαια – Υποβασταζόμενη η μητέρα του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.