ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Kaizen Foundation ολοκληρώνει τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης
O Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (IΣΑ) εκφράζει την ικανοποίησή του για τη θεσμοθέτηση της δυνατότητας των ελευθεροεπαγγελματιών γιατρών να συνεργάζονται με νοσοκομεία του ΕΣΥ, σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.
Το αίτημα αυτό είχε εκφράσει ο ΙΣΑ, με επιστολή του στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, στην οποία επεσήμανε ότι οι ιδιώτες ελευθεροεπαγγελματίες γιατροί δικαιούνται ίσες ευκαιρίες, για την άσκηση του λειτουργήματός τους, με τους συναδέλφους τους στο ΕΣΥ, στους οποίους δίνεται η δυνατότητα, συνεργασίας με τον ιδιωτικό τομέα.
Ο ΙΣΑ εκτιμά ότι η εν λόγω ρύθμιση είναι προς όφελος του ασθενή καθώς θα διευρυνθεί και θα κατοχυρωθεί το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής των πολιτών στον γιατρό που έχουν ανάγκη.
Διαβάστε επίσης:
Πρόταση εκεχειρίας: Το Ισραήλ θα περιμένει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης για να απαντήσει στη Χαμάς
ΤτΕ: Πάνω από 30 εκατομμύρια οι τουρίστες το 2023 – Στα 20,6 δισ. ευρώ τα έσοδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Νέα πλήγματα σε δύο ρωσικά διυλιστήρια και 13 τάνκερ καυσίμων
- Ολιγοήμερη παράταση στις φορολογικές δηλώσεις – Νέα προθεσμία έως τις 24 Ιουλίου
- Ελεύθεροι με αναστολή οι δυο αστυνομικοί που βίασαν 19χρονη στο Α.Τ. Ομόνοιας
- Ευρωαγορές: Θετικά πρόσημα με το βλέμμα στις γεωπολιτικές και εταιρικές εξελίξεις – Άλμα 13% για την EasyJet
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.