ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, θα καταβληθεί σε 76.829 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ποσό, ύψους 37.418.964,36 ευρώ, που αφορά στο αδειοδωρόσημο Πάσχα 2024, σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ.
Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά, μέσω τραπεζών, με πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των ασφαλισμένων.
Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά, μέσω διαδικτύου είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-> Μισθωτοί-> Ατομικά Στοιχεία) είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης (www.gov.gr).
Διαβάστε επίσης:
ΙΕΛΚΑ: Πώς θα γιορτάσουν τα ελληνικά νοικοκυριά το Πάσχα – Σταθερή η δαπάνη για αγορές στα 190 ευρώ ανά νοικοκυριό
Κασσελάκης: Μήπως ο Μητσοτάκης να αφήσει τις θεωρίες συνωμοσίας και να κοιταχτεί στον καθρέφτη του;
PepsiCo: Θετική έκπληξη στα έσοδα και κέρδη τριμήνου παρά τη στροφή των αγοραστών στα private label
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Diana Shipping: Αποσύρει την προσφορά εξαγοράς της Genco Shipping μετά από τις νέες υπερβολικές απαιτήσεις του ΔΣ της Genco
- Μεγάλος σεισμός στον «Δακτύλιο της Φωτιάς»: 7,7 Ρίχτερ χτύπησαν την Ινδονησία – 20 νεκροί – Κατέρρευσαν κτήρια (Βίντεο)
- Απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων – Τροποποιήσεις δρομολογίων στον Πειραιά
- Οριοθετημένη η φωτιά στην Κω, χωρίς ενεργό μέτωπο στο Ρέθυμνο – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε 21 περιοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.