ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η νέα επιτυχία Πιερρ, η Coca Cola, η SpaceX και ο Buffett, το νέο Βατερλό Βακάκη, τα ξεκάθαρα μηνύματα Μυτιληναίου, οι συλλήψεις στο Nammos, το μυστικό lunch του καναλάρχη στο Milos και οι super γάμοι Khouri και Θεοδωρίκα
Ταμείο την Κυριακή από το ΜΟΝΟΒΕΤ με απόδοση 4,08!
Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή! Πέρασαν το Over 2,5 στον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός (με απόδοση 1,64), ο συνδυασμός «διπλού» και Over 1,5 στο ματς Άρης-ΑΕΚ (με απόδοση 1,75) και το Over 2,5 στο παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών (με απόδοση 1,42)! Η τριάδα έδωσε απόδοση 4,08!
Το Σάββατο πέρασαν οι 2 από τις 3 προτάσεις, ο «άσος» της Θέλτα (1,75) στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας και το «διπλό» της Λειψίας (1,42) στον αγώνα με την Χαϊντενχάιμ. Η μοναδική επιλογή που χάθηκε ήταν το «διπλό» της Νάπολι στο ματς με την Έμπολι.
Με 2 παιχνίδια από το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα θα ασχοληθώ σήμερα. Το ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ ουσιαστικά δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Βέβαια η Ίντερ με νίκη παίρνει και τυπικά τον τίτλο. Έτσι κι αλλιώς όμως τον έχει εξασφαλίσει ενώ στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει να έχει … κόψει ταχύτητα. Είναι πιο χαλαρή και μπαίνουν αρκετά γκολ στους αγώνες της. Προέρχεται από το 2-2 με την Κάλιαρι.
Η Μίλαν είναι απογοητευμένη από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της. Ηττήθηκε 2 φορές από τη Ρόμα με 0-1 στο Μιλάνο και με 2-1 στη Ρώμη. Στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Σασουόλο και έφερε το 4ο σερί Over. Λογικά θα γίνει ανοιχτό ματς στο Μιλάνο. Ποντάρω στο Over.
Στην Ισπανία η Σεβίλλη εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία με τη νίκη 2-0 κατά της Λας Πάλμας. Υποδέχεται τη Μαγιόρκα η οποία έχει 3 βαθμούς λιγότερους και λογικά κι αυτή δεν θα έχει πρόβλημα για να σωθεί.
Πάλεψε η Μαγιόρκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχασε δύσκολα με 0-1. Είναι κλειστά όλα τα παιχνίδια της. Προέρχεται από 6 σερί Under. Πιθανό είναι 1 ακόμα στη σημερινή αναμέτρησή της με τη Σεβίλλη. Θα είναι ικανοποιημένη αν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από αυτή την έδρα.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
| 741 (ΔΕΥ, 21:45) | ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ | OVER | 1,71 |
| 743 (ΔΕΥ, 22:00) | ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ | UNDER | 1,48 |
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.