Το ζωντανό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Λουκά Παπαδήμου, δέχθηκε την… απρόσμενη επίσκεψη μιας παλιάς γνώριμης των δημοσιογράφων. Την Ελένη Λουκά!
https://youtu.be/0hqDeWQSyzc
Η κα Λουκά προσπάθησε να διακόψει τον δημοσιογράφο Δημήτρης Λάππα, ο οποίος ήταν έξω από τον Ευαγγελισμό και να βγει σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα του δελτίου.
Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του, καθώς η Ελένη Λουκά παρενέβη και άρχισε να φωνάζει, ενώ όπως είδαμε στο πλάνο, δεν δίστασε να τραβήξει τον Δημήτρη Λάππα από το χέρι την ώρα που μιλούσε.
«Ήρθε η… φίλη σου. Έχουμε δυστυχώς την παρέμβαση της κυρίας Λουκά. Θα ολοκληρώσουμε σε λίγο το ρεπορτάζ μας», είπε η Σία Κοσιώνη και διέκοψε τη σύνδεση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Αριάνα Γκράντε επιστρέφει στο Μάντσεστερ για μια ακόμα συναυλία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποθεώνεται η Μελάνια Τραμπ για τις στυλιστικές της προτιμήσεις (pics)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο απίθανος λόγος που ο Ερντογάν ζητά να απαγορευτεί από τα γήπεδα να φέρουν το όνομα «Arena»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη