ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πλεύρης: Συναντήθηκε με τον νέο πρέσβη της Αιγύπτου στην Αθήνα – Στο επίκεντρο οι παράνομες αφίξεις στην Ελλάδα
Τις προοπτικές στις οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο συζήτησαν ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας με τον πρέσβη της Αιγύπτου στην Ελλάδα, Ομάρ Αμέρ Γιούσεφ.
Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σκρέκας:
«Οι παραδοσιακές ιστορικές σχέσεις των δύο χωρών βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησής μου με τον πρέσβη της Αιγύπτου στην Ελλάδα, Ομάρ Αμέρ Γιούσεφ, υπό το φως της πρόσφατης κοινής δήλωσης για τη σύσταση Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας των δύο χωρών.
Στο πλαίσιο αυτό συζητήσαμε τις νέες προοπτικές που διανοίγονται στις οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά από έκρηξη σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία – Επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν άτομα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση Ανάλυση για Optima Bank, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Motor Oil, Jumbo, Chevron, Pfizer, Tesla
- Γιατί η Κίνα δεν βιάζεται
- Γιατί λάμπουν Optima, OTE, ΔΑΑ, Dimand, τα 150 εκατ. του Παππά, ο πόλεμος Καλαβρουζιώτη – Τσάφου, το κώνειο του ΚΜ, το 13άρι της Αγγελικούση, ο γάμος Βαρβέρη-Μιχαλοπούλου και το hot ταξίδι στο Παρίσι του πολιτικού με την πλατινομαλλούσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.