ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι 7 που γράφουν ιστορία, οι 70 της Aktor και οι μυστικές συναντήσεις του Εξάρχου, τι συνέβη με τα Attica Stores, το Βατερλό της Πετρόπουλος, όλα για την Seanergy, το La Casa De NN της Μιχάλη και η εξαφανισμένη Φουσέκη
Κλειστά θα μείνουν τμήματα της Αττικής Οδού από τη Δευτέρα το βράδυ έως την Τρίτη το πρωί, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Αττικής Οδού:
- Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εξόδου της Αττικής Οδού προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1 Νότιας Πύλης) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα-Αθήνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν στην έξοδο προς Βάρη – Κορωπί μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Μαρκοπούλου, στα φανάρια της οποίας θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Δάβαρη, στην οποία θα στρίψουν δεξιά κατευθυνόμενοι προς το Αεροδρόμιο, ώστε να συναντήσουν τον κόμβο Κ1 και τις εκεί τοπικές οδούς.
- Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εισόδου της Αττικής Οδού από Δημόκριτο (κόμβος Υ3 Περιφερειακής Υμηττού) στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό από την είσοδο Παπάγου (κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού).
- Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος εξόδου της Αττικής Οδού προς Αγία Παρασκευή (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού) στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 08/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 09/04/2024.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κατευθυνθούν προς την έξοδο Γλυκών Νερών (κόμβος Υ6 Περιφερειακής Υμηττού), όπου θα αναστρέψουν και θα εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Αθήνα – Κέντρο, χωρίς την εκ νέου καταβολή τέλους διοδίου και στη συνέχεια θα εξέλθουν στην επόμενη έξοδο της Αγίας Παρασκευής (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού).
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΛ.Α.Σ σε Γεωργιάδης: Παλιές και έωλες οι κατηγορίες κατά Τσίπρα για τους Ποινικούς Κώδικες, διακρίνεται για την εντιμότητα του
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Η Dara χόρεψε τις Καμπάνες στη Νέα Υόρκη (video)
- Χρυσοχοΐδης: Τέλος τα μπλοκάκια της Τροχαίας, έρχονται ψηφιακές κλήσεις με tablets – «Γινόμαστε πιο διαφανείς»
- Παύλος Πολάκης: Θα είμαι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ… και πολύ άργησα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.