ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια αποκάλυψη για anti-drone συστήματα, τα 3 νέα μεταγωγικά, ο Παπαστεργίου και οι εκλογές, φωτιά άναψε με Novartis και η Αμερικάνα που έγινε Ελληνίδα
Στο υπουργικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης 27 Μαρτίου θα αποφασιστεί πόσο θα αυξηθεί ο κατώτατος μισθός από την 1η Απριλίου.
Η απόφαση θα ληφθεί με βάση την εισήγηση προς το υπουργικό συμβούλιο που θα υποβάλλει την Παρασκευή 22 Μαρτίου η υπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Ήδη το τελικό πόρισμα του ΚΕΠΕ προτείνει η αύξηση να κινηθεί στο εύρος μεταξύ 4% και 5%, δηλαδή ο νέος κατώτατος μισθός να διαμορφωθεί μεταξύ 811 και 820 ευρώ.
Θεωρείται βέβαιο ότι η αύξηση που θα εισηγηθεί η υπουργός και θα αποφασιστεί τελικά από την κυβέρνηση θα είναι πάνω από 5% και δεν αποκλείεται ο μισθός να ξεπεράσει και τα 830 ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Σε εκδήλωση αύριο για την παραλαβή 3 νέων ελικοπτέρων από το Πολεμικό Ναυτικό
Καναδάς: 27 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση του ουκρανικού στρατού με βλήματα πυροβολικού
Κικίλιας: Η αγορά των 7 Canadair αποτελεί πατριωτικό καθήκον
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα ντεσού από το Προεδρικό (φωτό), τι έγινε στο Κιόσκι, τι είπε ο ΚΜ για το χρόνο των εκλογών και η… Οδύσσειά του, η δικαίωση του Μυλωνάκη και η… Ενωση των Δωδεκανήσιων
- Alpha Bank – Πειραιώς: Θετικές οι πρώτες αντιδράσεις για τη μαρίνα Αστακού
- Perma Serifos: Όταν η αρχιτεκτονική αντιμετωπίζει το τοπίο ως συνομιλητή
- Χρηματιστήριο: Γιατί η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για κίνηση της αγοράς πιο πάνω κατά 200 μονάδες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.