ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στο περιστατικό που διαδραματίστηκε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, δήλωσε στα “Νέα Σαββατοκύριακο”, «Ήταν τελείως τυχαίο ότι πέρασα μπροστά του. Εγώ δεν βγαίνω από αυτό τον διάδρομο. Έτυχε να κάθομαι πίσω με τον Χατζηδάκη και έτσι δεν πέρασα μπροστά από τα κυβερνητικά έδρανα».
«Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά», περιγράφει ο βουλευτής της ΝΔ.
«Φύγε από δω ρε φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα. Είχα πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να αρπάξω καμιά, γιατί δεν θα σήκωνα το χέρι μου να με υπερασπιστώ. Δεν υπήρχε όμως επιλογή. Τώρα συζητάμε αυτά -φανταστείτε τι θα λέγαμε αν έφευγα. Πώς θα αισθανόμουν με τον εαυτό μου;», συμπληρώνει.
«Θα ήθελα πάρα πολύ αυτό που συνέβη να έχει καταγραφεί. Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα σύστημα που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια. Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι προστατεύεις τον κοινοβουλευτισμό όταν δείχνεις αυτά τα πράγματα, γιατί μόνο έτσι θα καταδικαστούν» συμπληρώνει ο ίδιος.
Επιπλέον, χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή ως φερετζέ, είναι η επίκληση του εθνικισμού, όπως επισημαίνει. «Πρέπει να τους στερήσουμε τον μανδύα της χρήσης της ελληνικής σημαίας που τους καθιστά αποδεκτούς σε ένα ακροδεξιό σύνολο.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί όλοι θέλουν να αγοράσουν μεταχειρισμένα VLCCs;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Π. Χατζηιωάννου: Εντυπωσιακή αύξηση εσόδων και μείωση ζημιών για τη Safe Bulkers
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Οικονόμου: Συνεχίζει την επεκτατική στρατηγική με νέα πλοία στο χαρτοφυλάκιό του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι εκπλήξεις στα γαλάζια ψηφοδέλτια, τα εγκαίνια του Ψηλού, τραχανάς και κατσικάκι για τον Αρμένιο και μια φοβερή σκηνή στο Οβάλ Γραφείο
- ΔΕΣΦΑ: Απένταξε και από το νέο επενδυτικό 2026-2034 τη Διώρυγα Gas του Βαρδινογιάννη-Τι άλλαξε όμως
- Κάθετος Διάδρομος: Προς επίλυση τα ρυθμιστικά προβλήματα-Παράταση εξαίρεσης και αλλαγές στους Κώδικες
- Οικογένεια Στασινόπουλου: Το απίθανο ράλι των CENER και Βιοχάλκο και η περιουσία των 10 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.