ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δημοσκόπηση ALCO: Σταθερά πρώτος ο Δένδιας στους πιο επιτυχημένους υπουργούς – Ακολουθούν Πιερρακάκης και Γεωργιάδης
Διαφορά 16,5 μονάδων έχει η ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ, που παρά τις απώλειες διατηρείται στη δεύτερη θέση, στη δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του Alpha.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, το κυβερνών κόμμα καταγράφηκε στο 27%, με απώλεια 1,2 μονάδων σε σχέση με την μέτρηση των αρχών Φεβρουαρίου, το ΠΑΣΟΚ με απώλεια 0,7 της μονάδας μέσα σε ένα μήνα είναι στο 11,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ με κέρδη 0,3 της μονάδας στο 10,5%.
Με μικρές απώλειες εμφανίζεται το ΚΚΕ στο 8,9%, με την Ελληνική Λύση στο 6,4%, τη Νίκη στο 3,6%, την Πλεύση Ελευθερίας στο 3%, τη Νέα Αριστερά στο 2,8% και τους Σπαρτιάτες στο 2,5%. Το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου είναι… το δεύτερο κόμμα, με 17,8% συνολικά.






Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης: Το ΠΑΣΟΚ έγινε κακό αντίγραφο της Νέας Αριστεράς
Κουτσούμπας: Σάλος από αντιδράσεις για το «sugar daddies» – Τι απαντά το ΚΚΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φόβος; Ποιος φόβος; Η Barclays ανεβάζει τον πήχυ για τον S&P
- NYT: Η Σαουδική Αραβία πιέζει τον Τραμπ να συνεχίσει τον Πόλεμο – Το Ριάντ βλέπει μια «ιστορική ευκαιρία» για αναδιαμόρφωση της περιοχής
- Εκτακτο: Διαψεύδονται οι φήμες για Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 1,5 δις της ΔΕΗ
- Διάκριση για την πλατφόρμα EurolifeEnter και στα Digital Finance Awards 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.