ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ένας 20χρονος φοιτητής, ο οποίος διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος φοιτητής βρέθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση μέσα στο σπίτι όπου διέμενε, από τους γονείς του, οι οποίοι είχαν ανησυχήσει, επειδή δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις που του έκαναν.
Αμέσως μετά ο φοιτητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αποφασίστηκε να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο.
Διαβάστε επίσης:
Πιερρακάκης για σχολική βία: Ο εκφοβισμός δεν έχει θέση στην κοινωνία
Η Μήλος πρώτη επιλογή του Conde Nast Traveler για το 2024
Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στο «κόκκινο» οι ευρωαγορές με τα εβδομαδιαία κέρδη να εξανεμίζονται – DAX στο -1,6%, CAC 40 και FTSE 100 στο -1,5%
- ΗΠΑ: Η αυτοκινητοβιομηχανία καλεί τον Τραμπ να κρατήσει «την πόρτα σφικτά κλειστή» στις κινεζικές εταιρείες
- Αεροπορικά καύσιμα: Οι τιμές πλησιάζουν τα υψηλότερα επίπεδα από την έναρξη του πολέμου με το Ιράν
- Volkswagen: Υποβαθμίζει τις προβλέψεις της – Επιβαρύνσεις ύψους 10 δισ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.