ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεπέρασαν τα 15 km οι ουρές των εγκλωβισμένων αυτοκινήτων στους παραδρόμους της εθνικής οδού Αθηνών- Θεσσαλονίκης στο ύψος των Θερμοπυλών που είχε διακοπεί η κυκλοφορία από αγρότες . Στις 3 το μεσημέρι. Οι αγρότες αποφάσισαν να ανοίξουν το δρόμο.
Να θυμίσουμε ότι στον κόμβο του Μπράλλου στις 12 το μεσημέρι μεταφέρθηκαν μηχανήματα από το μπλόκο της Ανθήλης, ενισχύθηκε με μελισσοκόμους από τη Λαμία κι άλλες περιοχές, ενώ αγρότες από την Βόρεια Εύβοια, το Δομοκό αλλά και την υπόλοιπη Φθιώτιδα βρέθηκαν εκεί καταλαμβάνοντας και τα 2 ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας.
Η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας, όμως μέσα σε λίγο διάστημα χιλιάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο ρεύμα καθόδου προς την Αθήνα με μια ουρά που έφτανε από τη Λαμία μέχρι τις Θερμοπύλες, ενώ στο ρεύμα ανόδου από Αθήνα προς τη Λαμία οι ουρές ξεπερνούσαν και τα 7 km από το Μώλο μέχρι τις Θερμοπύλες.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Κασσελάκης: Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις, αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας
Στη Βουλή η αύξηση του επιδόματος γέννησης – Τι αλλάζει στο Πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Το μυστικό της μακροζωίας του θρυλικού επενδυτή
- Γιατί το πρώτο sell-off του φθινοπώρου δεν ανησυχεί τους αναλυτές
- Σωκράτης Κόκκαλης: Γατί και πόσο είναι το εξτρά μπόνους που δίνει στους ομολογιούχους της Intralot
- Ο άγνωστος εφοπλιστής Μιχάλης Παπαϊωάννου της Helikon Shipping που ναυπηγεί 9 πλοία και διαχειρίζεται άλλα 40
