ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας, της ρωσικής κάτω βουλής, Βιτσισλάβ Βολόντιν, εκτίμησε σήμερα ότι οι ηγέτες της Δύσης και της Ουκρανίας είναι υπεύθυνοι και επωφελούνται από τον θάνατο του Αλεξέι Ναβάλνι.
«Τα ονόματά τους είναι γνωστά: από τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς ηγέτες μέχρι τον (Γερμανό Όλαφ) Σολτς, τον (Βρετανό) Ρίσι Σούνακ και τον (Ουκρανό) Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όλοι είναι ένοχοι για το θάνατο του Ναβάλνι. Αυτοί είναι που, με τις τόσες λανθασμένες αποφάσεις τους (…) επωφελούνται από τον θάνατό του», έγραψε στο Telegram, χωρίς να εξηγήσει αυτή την κατηγορία.
Κατηγόρησε τη Δύση ότι θέλει να «καταστρέψει τη Ρωσία».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Globo: Παύση της δίωξης για τους Παπαδημητρακόπουλο και Γρυπάρη
Μητσοτάκης για Ναβάλνι: Αγωνίστηκε σθεναρά απέναντι σε ένα βίαιο αυταρχικό καθεστώς
Σκρέκας: Μοναδικός δρόμος προς την καινοτομία είναι η χρηματοδότηση της έρευνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: «Επιχειρησιακή υπεροχή» με πάνω από 2.000 βόμβες σε μόλις 36 ώρες κατά του Ιράν (βίντεο)
- SKY express: Ακύρωση πτήσεων προς και από το Τελ Αβίβ έως 5 Μαρτίου
- Τραμπ: Αποδέχεται τις διαπραγματεύσεις που ζήτησε το Ιράν, ενώ πανηγυρίζει για τη βύθιση 9 ιρανικών πολεμικών πλοίων – «Έρχονται κι άλλα»
- F1 2026: Προγραμματισμένα 4 GP στη Μέση Ανατολή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.