ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε σήμερα ότι απέτρεψε κυβερνοεπίθεση από δίκτυο που συνδέεται με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.
“Το Υπουργείο Δικαιοσύνης επιταχύνει τις προσπάθειές μας να διακόψουμε τις κυβερνοεκστρατείες της ρωσικής κυβέρνησης εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων μας, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας”, ανέφερε ο υπουργός Μέρικ Γκάρλαντ.
“Στην περίπτωση αυτή, οι μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας στράφηκαν σε εγκληματικές ομάδες για να τις βοηθήσουν να στοχοποιήσουν δρομολογητές (routers) οικιών και γραφείων, αλλά το Υπουργείο Δικαιοσύνης απέτρεψε το σχέδιο τους”, προστίθεται στην ανακοίνωση.
Διαβάστε επίσης:
Τουρκία: Εμπορικό πλοίο βυθίστηκε στη θάλασσα του Μαρμαρά- Έξι αγνοούμενοι
Ισραήλ: Αιφνιδιαστικά στο Τελ Αβίβ ο διευθυντής της CIA – Θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου
Ντόναλντ Τραμπ: Στην ακρόαση της υπόθεσης χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σίσι: Η Αίγυπτος έτοιμη να υπερασπιστεί τη Σαουδική Αραβία εάν χρειαστεί
- Στις «φλόγες» η Γαλλία: Καταστροφές σε καταστήματα, πετροπόλεμος και βροχή από δακρυγόνα στις νέες διαδηλώσεις – 166 συλλήψεις (live)
- Λαζόπουλος: Καλή επιλογή ο Σαμαράς, ξέρει να κυβερνά – Μουδιασμένος ο Τσίπρας
- Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί έποικοι επιτέθηκαν σήμερα σε μια συνοδεία Ευρωπαίων διπλωματών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.