Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είχε μεγάλη ίντριγκα. Μετά το τέλος του χθεσινού αγωνίσματος επάθλου, το οποίο κέρδισαν οι “Μαχητές”, άρχισε ένας επικός καβγάς μεταξύ των ανδρών των δύο ομάδων. Αιτία; Ο Γιάννης Σπαλιάρας.
Τι έκανε ο διάσημος παίκτης των “Μαχητών”; Παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και πόνους στη μέση. Αλλα φυσικά, δεν ήταν αυτό το γεγονός που πείραξε τους “Διάσημους”. Αυτό που τους ενόχλησε, ήταν ότι μετά την νίκη της ομάδας του, ο Σπαλιάρας άρχισε να πανηγυρίζει σαν τρελός, δείχνοντας να μην έχει πραγματικά θέμα με τη μέση του. Πιο νευριασμένοι από το γεγονός, ο Ντάνος και ο Κοκκινάκης, που βγήκαν πραγματικά εκτός εαυτού.
Επίσης, μια έκφραση του Μάριου φάνηκε να πείραξε τους αντιπάλους και έτσι το φυτίλι δεν άργησε να ανάψει. Δείτε τον μεγάλο καβγά:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 15 έως 21 Μαΐου 2017
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο τζακ-ποτ στο Τζόκερ – Δείτε τους τυχερούς αριθμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οργή στην Τουρκία για το «χαστούκι» από το Ευρωκοινοβούλιο – «Ιδεολογικά κλισέ» και «στήριξη τρομοκρατίας»
- ΔΑΑ: Υπερκάλυψη 5,2 φορές για το ομόλογο των 500 εκατ. ευρώ – Επιτόκιο 3,75%
- FED: Διατήρησε αμετάβλητα τα επιτόκια – Βλέπει πλέον πληθωρισμό 3,6% και αύξηση επιτοκίων μέσα στο 2026
- THEON: Στο τραπέζι η εξαγορά της γαλλικής HGH με αποτίμηση στα 300 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.