ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 42χρονος Πακιστανός για τη σεξουαλική κακοποίηση του 13χρονου αγοριού με ειδικές ανάγκες.
Ο αλλοδαπός αρνήθηκε κατά την απολογία του στον ανακριτή τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.
Ο 42χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας του αγοριού. Κατηγορείται ότι έπεισε το παιδί ότι θα του χαρίσει ένα πατίνι, το παρέσυρε το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι του στο Ζεφύρι και ασέλγησε σε βάρος του.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Εκκένωση των δικαστηρίων ύστερα από εντοπισμό υπόπτου φακέλου
Χτυπήθηκε ελληνόκτητο πλοίο από δυο πυραύλους στην Ερυθρά Θάλασσα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Uber και Rivian ενώνουν δυνάμεις για 50.000 ρομποταξί έως το 2031
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα στο 2% τα επιτόκια παρά τις πληθωριστικές πιέσεις λόγω Μέσης Ανατολής
- Μπέσεντ: Οι ΗΠΑ εξετάζουν άρση κυρώσεων σε ιρανικό πετρέλαιο σε δεξαμενόπλοια
- «Όχι» της Genco και στη δεύτερη πρόταση εξαγοράς από τη Diana Shipping της Σεμίραμις Παληού – Ανεπαρκές το τίμημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.