ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη ο Φίλιππος Καμπούρης και η σύζυγός του ως αρχηγοί του κυκλώματος με «αχυρανθρώπους» – «Έφαγαν» 6,5 εκατ. από ΕΦΚΑ και Δημόσιο
Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι, λόγω μερικής τροποποίησης των τεχνικών προδιαγραφών του συστήματος για την ενσωμάτωση των ρυθμίσεων του άρθρου 114 του ν. 5078/2023 περί υποχρέωσης καταβολής πόρου υπέρ e-ΕΦΚΑ των απασχολούμενων συνταξιούχων, δεν θα είναι δυνατή η υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων (ΑΠΔ) κοινών επιχειρήσεων και οικοδομοτεχνικών έργων μισθολογικής περιόδου Ιανουαρίου 2024 και Δώρου Χριστουγέννων 2023 από 01/02/2024 έως 05/02/2024 για όλους τους εργοδότες.
Η υποβολή των ανωτέρω ΑΠΔ θα είναι εκ νέου δυνατή από την Τρίτη 06/02/2024, μετά την ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών προσαρμογής των μηχανογραφικών συστημάτων.
Διαβάστε επίσης
Eurobank: Οι δείκτες που εγείρουν αισιοδοξία για την ανάπτυξη στο δ’ τρίμηνο 2023
Έως αύριο οι αιτήσεις για τις διοικήσεις των νοσοκομείων
Γερμανία: Έπεσε στο 2,9% ο πληθωρισμός τον Ιανουάριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις 2027: Αυξήσεις 2,8% για όλους – Ποιοι κερδίζουν έως 42 ευρώ τον μήνα και τι αλλάζει στην προσωπική διαφορά
- Το πραγματικό συμβόλαιο του ΛεΜπρόν δεν είναι με τους Σίξερς: Η Fanatics πληρώνει μέχρι και τις… πτήσεις του
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Καμπανάκι για AI, ενεργειακό σοκ και χρέος – «Πολύ δύσκολες πολιτικές επιλογές» για τις κυβερνήσεις
- Shell: Ισχυρά κέρδη από το trading ενέργειας λόγω Ιράν – Υψηλά περιθώρια διύλισης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.