array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 220.70 εκατ.

Με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ’ συναντήθηκε ο Μαρκ Ρούμπιο – Στο επίκεντρο οι χώρες που πλήττονται από πόλεμο

Media

Dragons’ Den: Συμφωνίες και επενδύσεις €72.000 – Δείτε βίντεο

Η Μαρία Χατζηστεφανή στο Dragons' Den
Comments

Το 2ο επεισόδιο του Dragons’ Den έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 72.000€, από προσωπικά κεφάλαια των Dragons σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν.

Η ζωή δύο φιλόδοξων επιχειρηματιών θα αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο μετά το 2o επεισόδιο, που τους χάρισε πολύτιμους συνεργάτες και πολλά υποσχόμενες συμφωνίες για τις επιχειρήσεις τους.

1

Ο Γρηγόρης Μπογράκος, παρουσίασε στους Dragons τα παγωτά φυτικής προέλευσης της εταιρείας του Planet Foods και, αφού οι επενδυτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το ποιος θα κερδίσει το deal, ο Χάρης Βαφειάς ήταν ο μεγάλος νικητής, παίρνοντας το 1% της ελληνικής startup έναντι 42.000€, προσβλέποντας όμως σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, αφού αν η εταιρεία μπει στο χρηματιστήριο των Η.Π.Α. θα πάρει το 3%.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

O Πρόδρομος Ματενόγλου από τις Σέρρες, παραγωγός και ιδρυτής της εταιρείας Grandpa Beans, με τα μόνα μαύρα φασόλια ελληνικής παραγωγής, ήρθε μπροστά στους DRAGONS με ένα ταπεινό προϊόν αλλά με μεγάλα όνειρα και κατάφερε να φύγει με μία πολλά υποσχόμενη συμφωνία με τη Μαρία Χατζηστεφανή, για το 35% της εταιρείας του έναντι 30.000€.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Oι υπόλοιποι επιχειρηματίες, που παρουσίασαν τις ιδέες τους αναζητώντας έναν δυνατό στρατηγικό συνεργάτη, σίγουρα θα προβληματιστούν για το τι δεν λειτούργησε στην παρουσίασή τους μπροστά στους Dragons καθώς, παρότι κάποιοι κέρδισαν το ενδιαφέρον τους, δεν κατάφεραν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με τους επενδυτές.

Οι 6 Dragons θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 22:00, στο μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Dragons’ Den: Με άγριες διαθέσεις Βαφειάς, Γιοχάη, Χατζηστεφανή, Περγαντά + 2 νέοι επενδυτές

Dragons’ Den: Πρεμιέρα με πρωτιά – Πού επένδυσαν Βαφειάς, Οικονόμου, Γιοχάη (video)

Μαρία Χατζηστεφανή στο mononews: Η άνοδος της Rodial, η γυναικεία επιχειρηματικότητα, η Kylie Jenner και το Dragons’ Den

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Γιάννης Αλαφούζος ίδρυσε νέα εταιρεία – Ποιος είναι ο CEO
Το Disney+ στο Champions League με «πακέτο» 775 εκατ. ευρώ! Όλες οι χώρες, τα deals και το σχέδιο των 5 δισ. της UEFA
3.050.065 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Απρίλιο
ΕΡΤ: Προχωράει σε ΕΔΕ μετά την παραίτηση του διευθυντή του αθλητικού τμήματος, Γιάννη Δάρα
«Αβάσιμη η σύνδεση του Αλέξη Τσίπρα για την συμφωνία των Πρεσπών»: Η απάντηση Βαρβιτσιώτη – Δενδρινού για το ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό»
Αλέξης Τσίπρας: Γιατί αρνήθηκε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ για τα ταραχώδη γεγονότα του 2015 – Κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα
Γιατί έφυγε ο Παπαδρόσος από τον Σκάι, η Κοσιώνη προς την έξοδο, «καραμπόλες» στην ΕΡΤ, το δυναμικό comeback Λαζόπουλου, η Τσαπανίδου στο πλευρό του Τσίπρα και ο διπλός ρόλος Παπαμιμίκου σε Open–ΠΑΟΚ
Το Canal+ παίρνει όλο το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό «πακέτο» στο Βέλγιο και «σβήνει» το σενάριο του Disney+
Όλη η αλήθεια για τη Σία Κοσιώνη: Η «έξοδος» από τον Σκάι, το κρίσιμο ραντεβού και η φυγή Παπαδρόσου
Η πρώτη νίκη του streaming στην Ευρώπη! To Disney+ πήρε το Champions League και όλο το «πακέτο» στο Βέλγιο