Menu
0.25%
Τζίρος: 204.31 εκατ.

Ιράν: Ο Χαμενεΐ όρισε τον Μοχσέν Ρεζαΐ εκπρόσωπό του

Media

Dragons’ Den: Συμφωνίες και επενδύσεις €72.000 – Δείτε βίντεο

Η Μαρία Χατζηστεφανή στο Dragons' Den
Comments

Το 2ο επεισόδιο του Dragons’ Den έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 72.000€, από προσωπικά κεφάλαια των Dragons σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν.

Η ζωή δύο φιλόδοξων επιχειρηματιών θα αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο μετά το 2o επεισόδιο, που τους χάρισε πολύτιμους συνεργάτες και πολλά υποσχόμενες συμφωνίες για τις επιχειρήσεις τους.

1

Ο Γρηγόρης Μπογράκος, παρουσίασε στους Dragons τα παγωτά φυτικής προέλευσης της εταιρείας του Planet Foods και, αφού οι επενδυτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το ποιος θα κερδίσει το deal, ο Χάρης Βαφειάς ήταν ο μεγάλος νικητής, παίρνοντας το 1% της ελληνικής startup έναντι 42.000€, προσβλέποντας όμως σε κάτι πολύ μεγαλύτερο, αφού αν η εταιρεία μπει στο χρηματιστήριο των Η.Π.Α. θα πάρει το 3%.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

O Πρόδρομος Ματενόγλου από τις Σέρρες, παραγωγός και ιδρυτής της εταιρείας Grandpa Beans, με τα μόνα μαύρα φασόλια ελληνικής παραγωγής, ήρθε μπροστά στους DRAGONS με ένα ταπεινό προϊόν αλλά με μεγάλα όνειρα και κατάφερε να φύγει με μία πολλά υποσχόμενη συμφωνία με τη Μαρία Χατζηστεφανή, για το 35% της εταιρείας του έναντι 30.000€.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Oι υπόλοιποι επιχειρηματίες, που παρουσίασαν τις ιδέες τους αναζητώντας έναν δυνατό στρατηγικό συνεργάτη, σίγουρα θα προβληματιστούν για το τι δεν λειτούργησε στην παρουσίασή τους μπροστά στους Dragons καθώς, παρότι κάποιοι κέρδισαν το ενδιαφέρον τους, δεν κατάφεραν τελικά να καταλήξουν σε συμφωνία με τους επενδυτές.

Οι 6 Dragons θα γνωρίσουν νέους επιχειρηματίες την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 22:00, στο μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, με οικονομικές προσφορές και επενδύσεις που δεν έχουν ξαναδοθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση!

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Dragons’ Den: Με άγριες διαθέσεις Βαφειάς, Γιοχάη, Χατζηστεφανή, Περγαντά + 2 νέοι επενδυτές

Dragons’ Den: Πρεμιέρα με πρωτιά – Πού επένδυσαν Βαφειάς, Οικονόμου, Γιοχάη (video)

Μαρία Χατζηστεφανή στο mononews: Η άνοδος της Rodial, η γυναικεία επιχειρηματικότητα, η Kylie Jenner και το Dragons’ Den

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί παραιτήθηκε ο Δημητριάδης από τον Σκάι, η ανατροπή με Κοσιώνη, η πρωτιά του mononews, ραγδαίες εξελίξεις στο Gazzetta, τι συμβαίνει στο ΑΠΕ, η συμμαχία στον ΑΝΤ1+ και τι θα γίνει με το deal Cosmote TV – Nova
ΣΚΑΪ: Πέντε μήνες CEO και… τίτλοι τέλους για τον Γρηγόρη Δημητριάδη – Το παρασκήνιο, τα ταξίδια και το «παράθυρο» της επόμενης ημέρας
3.206.587 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον μήνα Ιούλιο
Οι διάδοχοι του Τσίμα στον Σκάι και το ντόμινο, το υψηλό κατώφλι του ΕΚΚΟΜΕΔ, τι θα κάνουν στην ΕΡΤ Καραβάλτσιου, Κασόλη, η νέα στέγη της Καραμήτρου, Ακης και Χιώτης μαζί και το φλερτ με Μάνεση
Καλημέρα Ελλάδα: Αυτοί είναι οι νέοι παρουσιαστές της εκπομπής του ΑΝΤ1
Παναγιώτης Στάθης: Στην ΕΡΤ από τη νέα τηλεοπτική περίοδο
Η νέα εποχή στην ΕΡΤ με Στάθη, το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα», Καραβάλτσιου, Κασόλη μετακομίζουν στο Ραδιομέγαρο, η μάχη για το ΕΚΚΟΜΕΔ, το comeback Σόμπολου, το τηλεοπτικό ρεκόρ του «Ώρα Μουντιάλ» και η νέα κίνηση Αλαφούζου
Υμηττός 1998: Η φονική φωτιά και ο άγγελος με τα πύρινα φτερά που ονειρευόταν να γίνει πυροσβέστης
Facebook και Instagram: Αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα λειτουργίας στις δύο πλατφόρμες (upd)
Το summer gathering του Αλαφούζου, η Κοσιώνη στον ΑΝΤ1, πού κλείνει ο Στρατής Λιαρέλλης, που θα πάει ο Παναγιώτης Στάθης, η συμφωνία της Σκορδά και η αποχώρηση Θεοδωράκη