ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα επίθεση κατά δημοσιογράφων, γελοιογράφων και του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε, το απόγευμα της Τρίτης 23 Ιανουαρίου, ο Παύλος Πολάκης.
Λίγες ώρες μετά την επίθεση στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με βαριές ύβρεις, ο κ. Πολάκης εξαπολύει νέα επίθεση, χρησιμοποιώντας ένα «πανάρχαιο σφακιανό ρητό» όπως το χαρακτηρίζει και γράφοντας στο Facebook:
«Ο καλός θέλει καλύτερο και ο κακός θέλει χειρότερο» ενώ αναφέρθηκε και στον Άδωνι Γεωργιάδη.
«Εγώ σίγουρα δεν είμαι ”αγενής” στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους, εσύ σίγουρα είσαι ”αδιευκρίνιστος” για 400.000 ευρώ με δικαστική βούλα, δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!» γράφει, επισυνάπτοντας και φωτογραφίες ενώ σε μία από αυτές ποζάρει με το τσιγάρο στο στόμα.
Διαβάστε επίσης:
Νομοσχέδιο για γάμο ομοφύλων και νέος δικαστικός χάρτης στο Υπουργικό Συμβούλιο της Τετάρτης
Επιστολική ψήφος: Δύο προϋποθέσεις από το ΠΑΣΟΚ για να πει «ναι»
Παύλος Πολάκης: Επίθεση στον σκιτσογράφο Ηλία Μακρή με βαριές ύβρεις – «Άδειασμα» από τον ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Honda: Πώς σχεδιάζει να «επιστρέψει στη βιωσιμότητα» μετά τις ιστορικές απώλειες
- Μετα τον Τραμπ ήρθε η σειρά του Πούτιν – Το επόμενο διάστημα η συνάντηση με Σι
- Χαράλαμπος Σημαντώνης: Το European Shortsea Network αποκτά πλέον τη δική του φωνή στην Ευρώπη
- Τραμπ: Προσκάλεσε τον Σι στο Λευκό Οίκο στις 24 Σεπτεμβρίου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.